Πίσω

Υποστηρίξτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και σπάστε τον φαύλο κύκλο της φλεγμονής με φυσικό τρόπο.

Nιώστε ξανά ο καλύτερος εαυτός σας!

Τι είναι το πρόγραμμα Feel Good Plan

Το πρόγραμμα “Feel Good” απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν αυτοάνοσα νοσήματα, χρόνια φλεγμονή, νευροεκφυλιστικές παθήσεις, επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (ΠΜΣ) ή απλά αναζητούν καλύτερη γνώση και εξατομικευμένη καθοδήγηση για τη βελτίωση της υγείας τους.

Σχεδιασμένο να προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση, το πρόγραμμα βασίζεται σε μια επιστημονική προσέγγιση που περιλαμβάνει διατροφικές συμβουλές, συμπληρώματα, διαχείριση του στρες και τρόπους βελτίωσης του τρόπου ζωής.

Logo black-green rgb cropped

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

1 online συνεδρία 60 – 70 λεπτών και μια 2η υποστηρικτική διάρκειας 20 λεπτών με την Δέσποινα Μαρσέλου, Κλινική Διαιτολόγο με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία και συνεργάτιδα των plant-based health professionals.

1 online συνεδρία 70 – 80 λεπτών και μια 2η υποστηρικτική διάρκειας 20 λεπτών με την Κυριακή Μαρσέλου, Φαρμακοποιό – Ομοιοπαθητικό με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, Master in Νatural Health από το Πανεπιστήμιο της Ferrara και μέλος του British Homeopathic Association.

signal-2024-09-05-183418_002

Συνεδρία με την Κλινική Διαιτολόγο Δέσποινα Μαρσέλου

Η online συνεδρία διάρκειας 60-70 λεπτών περιλαμβάνει:

Συζήτηση για τις αιτίες που μας οδηγούν σε χρόνια φλεγμονή και ανοσολογικές αντιδράσεις-αυτοάνοσα, καθώς και τους παράγοντες που διαταράσσουν το μικροβίωμα του εντέρου. Τι λένε οι έρευνες για το μικροβίωμα του εντέρου και πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τις αντιφλεγμονώδεις κυτοκίνες (IL10) σύμφωνα με έρευνες.

Συμβουλές σε ολιστικό επίπεδο για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας για τη βελτίωση της υγείας μας (προτάσεις για καλύτερη ποιότητα ύπνου, απομάκρυνση τοξικών και βλαβερών ουσιών από την κουζίνα μας, τρόποι μαγειρέματος, ετικέτες τροφίμων, ποια βιολογικά τρόφιμα επιλέγουμε και ποια αποφεύγουμε).

Εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες μετά τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού με συνδυασμούς γευμάτων και διατροφή η οποία θα περιλαμβάνει ιδέες για πρωινό, επιλογές γευμάτων, ιδέες για σνακ και ιδέες για βραδινό. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φέρει εξετάσεις αίματος που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο μαζί με γνωμάτευση ιατρού, εφόσον υπάρχει θέμα υγείας, καθώς και να ενημερώσει για τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Προτάσεις με τροφές για υποστήριξη μικροβιώματος του εντέρου, καθώς και τροφές/ποσότητες που πρέπει να περιλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο για ενίσχυση σίδηρου, ιωδίου, ψευδάργυρου και ωμέγα 3.

Extra: Θα δοθεί 16 σέλιδο e-book με διατροφικά tipsγια την καταπολέμηση της φλεγμονής, καλύτερη ποιότητα ύπνου, 16 φυτοφαγικά γεύματα ενισχυμένα με αντιφλεγμονώδη υλικά και μπαχαρικά, smoothiesκαι ροφήματα βοτάνων.

Σε συνέχεια της online συνεδρίας ακολουθεί 2η διάρκειας 20 λεπτών, η οποία ιδανικά πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την κύρια συνεδρία και στοχέυει στην παροχή υποστήριξης.

Συνεδρία με την Φαρμακοποιό – Ομοιοπαθητικό Κυριακή Μαρσέλου

Η online συνεδρία διάρκειας 70-80 λεπτών περιλαμβάνει:

Αυτοθεραπεία: Η ομοιοπαθητική, το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο ιατρικό σύστημα παγκοσμίως, θα τονώσει απαλά το φυσιολογικό σύστημα του σώματός σας: δεν θα καταστείλει τα συμπτώματα, όπως η συμβατική ιατρική, αλλά θα αποκαταστήσει την ισορροπία. Για να το επιτύχουμε αυτό, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων (60-75 λεπτά) θα επικεντρωθούμε στις συναισθηματικές πτυχές, μαζί με τα σωματικά συμπτώματα, ώστε να βρεθεί το φάρμακο που θα ταιριάζει με την εικόνα σας. Η ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια παράλληλα με τη λήψη συμβατικών φαρμάκων.

Ανάλυση των λόγων που οδήγησαν σε χρόνια φλεγμονώδη νόσο: Μια ολιστική προσέγγιση συχνά αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ χρόνιας φλεγμονής και τραυματικών παρελθόντων. Πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε μια ασθένεια αν δεν κατανοήσουμε πλήρως την αιτία;

Προετοιμασία ενός εξατομικευμένου σχεδίου συμπλήρωσης για την ενίσχυση των αντιφλεγμονωδών επιδράσεων του διατροφικού σχεδίου. Θα δοθεί προσοχή στην παροχή συμβουλών σχετικά με τις καλύτερες πηγές, για να επιλέξετε τα συμπληρώματα σας, αποφεύγοντας την παρουσία βαρέων μετάλλων και αξιοποιώντας τη συνεργική δράση των διαφόρων συμπληρωμάτων. Η εμπειρία της ειδικού τόσο στα φάρμακα όσο και στα συμπληρώματα, επιτρέπει να σας συμβουλεύσει ποια συμπληρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια μαζί με τα υπάρχοντα συμβατικά φάρμακά σας. Συμβουλευτική για συμπληρωματική χρήση βιολογικών βότανων καθώς και Lifestyle τεχνικές που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην καθημερινότητα σας.

Σε συνέχεια της online συνεδρίας ακολουθεί 2η διάρκειας 20 λεπτών, η οποία ιδανικά πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την κύρια συνεδρία και στοχέυει στην παροχή υποστήριξης.

Υποστηρίξτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και σπάστε τον φαύλο κύκλο της φλεγμονής με φυσικό τρόπο, για να νιώσετε ξανά ο καλύτερος εαυτός σας!

yellow-eclipse

Feel Good Plan for Children

Το “Feel Good Plan for Children”, που αναπτύχθηκε από τη Δέσποινα Μαρσέλου, κλινική διαιτολόγο, και την Κυριακή Μαρσέλου, κλινική φαρμακοποιό – ομοιοπαθητικό, είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Στόχος του είναι η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος από μικρή ηλικία, μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες στρατηγικές και ολιστική προσέγγιση.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό:

  • Για παιδιά που υποφέρουν από επαναλαμβανόμενες ιώσεις.
  • Για παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα κόπωσης.
  • Για γονείς που επιθυμούν να επενδύσουν στην υγεία και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών τους από νωρίς.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμβουλευτικών συναντήσεων

Αρχική διαδικτυακή συνεδρία διάρκειας 60 λεπτών με την κάθε ειδικό. Σε αυτή τη συνεδρία γίνεται λεπτομερής αξιολόγηση, παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλές και δίνεται μια αναλυτική γραπτή αναφορά.

Διαδικτυακή συνεδρία επανεξέτασης διάρκειας 15 λεπτών, η οποία πραγματοποιείται μέσα σε ένα μήνα από την αρχική συνεδρία, με στόχο την ανασκόπηση της προόδου και τις απαραίτητες προσαρμογές.

Υποστήριξη μέσω email (2 συνολικά), για να απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να προκύψουν.

CreateHealth - Feel good plan for children - Τι περιλαμβάνει

Πριν από τη συνεδρία, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ορισμένα έντυπα με τις σχετικές πληροφορίες και ιατρικά στοιχεία για το παιδί σας. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Λεπτομέρειες για την τρέχουσα ανάπτυξη του παιδιού (βάρος και ύψος) καθώς και την προηγούμενη τάση ανάπτυξης (διάγραμμα ανάπτυξης).
  • Ημερολόγιο διατροφής: Καταγραφή όλων των τροφίμων και ποτών που καταναλώνει το παιδί, καθώς και τυχόν βιταμίνες ή συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνει.

Αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να προετοιμάσουμε μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συνεδρία για το παιδί σας.


Συνεδρία με την κλινική διαιτολόγο Δέσποινα Μαρσέλου

Θα συζητήσουμε λεπτομερώς την υγεία του παιδιού σας, εξετάζοντας το ιατρικό του ιστορικό, την ανάπτυξή του και την τρέχουσα διατροφική του πρόσληψη. Θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές για την βελτιστοποίηση της διατροφής του, λαμβάνοντας υπόψη τις οικογενειακές περιστάσεις, όπως προτιμήσεις τροφίμων ή αλλεργίες.

Συνεδρία με την φαρμακοποιό – ομοιοπαθητικό Κυριακή Μαρσέλου

Θα συζητήσουμε λεπτομερώς την υγεία του παιδιού σας, θα εξετάσουμε τυχόν ευαισθησίες που μπορεί να έχει παρουσιάσει και θα σας καθοδηγήσουμε για την αντιμετώπιση των πιο κοινών προβλημάτων (π.χ επαναλαμβανόμενες ωτίτιδες, τάση να παρουσιάζει αμυγδαλίτιδα η βρογχικά) μέσω φυσικών προϊόντων. Επιπλέον, θα λάβετε εξατομικευμένη καθοδήγηση για τα ομοιοπαθητικά πρώτων βοηθειών και τα απαραίτητα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για τη διαχείριση κάθε προβλήματος.

Δέσποινα Μαρσέλου

Μετά τη συνεδρία, θα σας παρέχω ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πλάνο για την εφαρμογή των συμβουλών που δόθηκαν (το πλάνο θα σταλεί εντός 48 ωρών από τη συνεδρία). Συγκεκριμένα, θα λάβετε εξατομικευμένο πλάνο γευμάτων, με εύκολες συνταγές που ικανοποιούν τις ανάγκες των παιδιών, δίνοντας έμφαση στη διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά για υποστήριξη της ανοσίας και της συνολικής υγείας. Εκπαίδευση σε συνδυασμούς τροφών για καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα σιδήρου-ψευδαργύρου-ωμέγα 3.

Έμφαση σε τροφές που είναι ταυτόχρονα θρεπτικές και ελκυστικές για τα παιδιά!

Κυριακή Μαρσέλου

Μετά τη συνεδρία, θα σας παρέχω ένα ολοκληρωμένο πλάνο ομοιοπαθητικών και συμπληρωμάτων διατροφής στα οποία αναφερθήκαμε στη συνεδρία (το πλάνο θα σταλεί εντός 48 ωρών από τη συνεδρία).

Συγκεκριμένα, θα γίνει εκπαίδευση στο πώς διαχειριζόμαστε τα κοινά προβλήματα υγείας στην παιδική ηλικία μέσω φυσικών τρόπων, χωρίς να διαταράσσονται οι φυσικές άμυνες του παιδιού, και χτίζοντας ανθεκτικό οργανισμό. Επίσης, θα λάβετε συμβουλές στο πώς να μειώσετε την έκθεση του παιδιού σε χημικά.

Στη συνέχεια, θα εστιάσουμε στα αίτια του κύριου προβλήματος υγείας που μπορεί να ταλαιπωρεί το παιδί σας (π.χ αλλεπάλληλες βρογχίτιδες) και θα λάβετε πλάνο με ποια ομοιοπαθητικά θα είναι χρήσιμα στα πρώτα συμπτώματα. Τέλος, θα λάβετε πρωτόκολλα για τα πιο κατάλληλα φυσικά προϊόντα που θα στηρίξουν το ανοσοποιητικό ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Δώρο ένα ebook με συνταγές και συμβουλές για σνακ!

Υπηρεσίες CreateHealth

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο