Πίσω

Είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.
Δεν πρόκειται για μια απλή εμπορική πρωτοβουλία, αλλά ένα όραμα ώστε να διαδοθεί ένας πιο φυσικός τρόπος ζωής, να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε τους συνανθρώπους μας προκειμένου να αξιοποιήσουν τη φύση, την γνώση και τους πόρους της κοινότητας, ώστε να ενδυναμωθούν, στο πρότυπο των Μπλε Ζωνών όπου παρατηρούνται οι μακροβιότεροι άνθρωποι του κόσμου. Γιατί χωρίς την ενδυνάμωση, απομακρυνόμαστε ολοένα και περισσότερο από τον στόχο που είναι η υγεία, η θεραπεία, η θετικότητα.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα κινηθεί προς ένα γενικό καλό, μέσα από μια κοινότητα που θα χτίσουμε μαζί, στο πλαίσιο μιας ισχυρής και αξιόπιστης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Τα άτομα που θα επιλέξουν να γίνουν μέλη της κοινότητας μας, θα επωφεληθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, στη σωματική, τη συναισθηματική και την κοινωνική υγεία, με πολλούς τρόπους.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο