Πίσω

Ποιες υπηρεσίες παρέχονται μέσω της πλατφόρμας; Οι υπηρεσίες που παρέχονται έχουν εκπαιδευτικό, ενημερωτικό, συμβουλευτικό, εμψυχωτικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή επιθυμούν να ακολουθήσουν μια υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Περιλαμβάνουν webinars, e-books, workshops, podcasts συνεντεύξεις ειδικών, επιστημονικά άρθρα, και υποστηρικτικό υλικό από μία εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, αποτελούμενη από διατροφολόγους, διαιτολόγους, γυμναστές, γιατρούς, ψυχολόγους. Επιπλέον έχετε δυνατότητα πρόσβασης στα premium σεμινάρια μας με 40% έκπτωση!

 • Premium: (κόστος: 90€)

Δείτε αναλυτικά to πακέτo εδώ!

Επιλέγοντας την συνδρομή και εφόσον γίνει η πληρωμή σας έχετε άμεσα πρόσβαση στην πλατφόρμα για να περιηγηθείτε. Επιπλέον αποστέλλονται αναλυτικές οδηγίες για να σας κατευθύνουν στην κλειστή ομάδα του Facebook της κοινότητάς μας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@createhealth.gr ή και τηλεφωνικά στο 218 218 4928, Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00-16:00. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας στην σελίδα του Facebook, Create Health. Η συνδρομή σας διαρκεί 12 μήνες και ανανεώνεται αυτόματα.

 • Συνδέεστε στο προφίλ σας μπαίνοντας
 • Μπαίνετε στην σελίδα με την συνδρομή μας Εδώ
 • Πατάτε "Ακύρωση"
 • Επιβεβαιώνετε την ακύρωση πατώντας "Ναι, ακυρώστε αυτήν τη συνδρομή"

Όλες οι πληρωμές μέσω κάρτας διεκπεραιώνονται αποκλειστικά μέσω των υπηρεσιών Stripe και PayPal, οι οποίες αποτελούν τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πύλες πληρωμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιλογή αυτών των πλατφορμών εγγυάται υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ευκολία στις συναλλαγές σας, προσφέροντας ένα ασφαλές και ομαλό περιβάλλον πληρωμών για κάθε χρήστη.

Οι δράσεις που απευθύνονται στα μέλη του Create Health γίνονται στο κλειστό Facebook Group του Createhealth_by marselou

Είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα βασισμένη σε προσπάθεια και προσφορά από επαγγελματίες υγείας του χώρου που έχουν καταξιωμένη δράση και βασίζονται πάντα σε εμπεριστατωμένα δεδομένα .Εάν αναζητάτε πληροφορίες που να ακολουθούν την βιβλιογραφία σχετικά με το ανοσοποιητικό σας, την ευεξία σας ή και κάποια χρόνια πάθηση που σας ταλαιπωρεί είσαστε στο σωστό μέρος. Διαθέσιμα για εσάς:Ebooks, podcasts, webinars, ενδυναμωτικές συνεντεύξεις και κοινοτικές προκλήσεις ενώ δεν θα μπορούσε να λείπε και η τέχνη και έτσι η κοινότητα μας διοργανώνει book club!

Όλα τα σεμινάρια είναι δομημένα έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη πληροφορία και όσο πιο απλά δοσμένη είναι εφικτό!

Δυστυχώς όχι!Μπορείτε όμως να κάνετε μεμονωμένες αγορές στα ebooks που σας ενδιαφέρουν και στα σεμινάρια μας!

Θυμηθείτε ότι έαν γίνετε μέλος έχετε 40% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια μας!

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειο