Πίσω

Αν θέλουμε να δώσουμε μία σύντομη απάντηση στο «τι είναι μία λέσχη ανάγνωσης;» αυτή θα ήταν η εξής: πρόκειται για μια παρέα, μια διασκεδαστική συνάντηση φίλων που αγαπούν τα βιβλία και συζητούν για κάποιο βιβλίο που έχουν διαβάσει ή, έστω, ξεφυλλίσει.

Η ανάγνωση ενός βιβλίου και η διαλογική συναλλαγή με άλλα άτομα που το έχουν διαβάσει, επιδρούν θετικά στην πνευματική μας υγεία και ενισχύουν την εγκεφαλική μας λειτουργία. Η επεξεργασία της γλώσσας είναι πιο ευρετική, δηλαδή πιο σφαιρική, ολοκληρωμένη και δημιουργική. Εκτός από τα οφέλη στην πνευματική μας διαύγεια, όπου αποδεδειγμένα προσφέρει η δημιουργική ανάγνωση, υπάρχουν και οι επιμορφωτικές, πολυφωνικές, χαλαρές και ωραίες στιγμές που θα μοιραστούμε μαζί.

Σε αυτό το ταξίδι βιβλιοθεραπείας, αναζήτησης και περιπέτειας, καλεσμένοι από τον χώρο της συγγραφής και της δημιουργικής γραφής, συγγραφείς, μεταφραστές και αναγνώστες μοιράζονται την ιστορία τους, συζητούν για τα θέματα που πραγματεύονται ή μιλούν για κάποιο βιβλίο που τους συνεπήρε ή τους άλλαξε τη ζωή. Η ανάγνωση ενός βιβλίου, από μια προσωπική εμπειρία μετατρέπεται σε ομαδική, συμμετοχική διαδικασία που προσφέρει διαφορετικές, πολυφωνικές οπτικές.

To Book Club διοργανώνει συναντήσεις κάθε δυο μήνες για τα premium μέλη και οι συναντήσεις γίνονται μέσω Zoom πλατφόρμας. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ!

Σας περιμένουμε να διαβάσουμε παρέα!

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο