Πίσω

Οι άνθρωποι δεν είναι σχεδιασμένοι να είναι μόνοι.

Έχουμε εξελιχθεί να ζούμε τη ζωή μας ως μέλη μιας μεγάλης υποστηρικτικής ομάδας. Είμαστε προορισμένοι να συνδεόμαστε μεταξύ μας, προκειμένου όχι μόνο να επιβιώσουμε αλλά και να ευημερήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος που νιώθουμε χαρούμενοι και ασφαλείς όταν είμαστε καλά με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τη ζωή μας. Αλλά η σύγχρονη, πολυάσχολη ζωή μας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε αυτές τις συνδέσεις και την υγεία μας.

Ας επενδύσουμε σε νέες συνδέσεις στην ζωή μας!

Πολλοί από εμάς υποφέρουμε από μοναξιά και αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας υγεία, αλλά και τη σωματική. Μάλιστα, το υψηλό κοινωνικό άγχος είναι ένας μεγάλος παράγοντας κίνδυνου που ευθύνεται για τη θνησιμότητα από χρόνιες ασθένειες, από τη σωματική αδράνεια, την υπέρ-κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να χτίσουμε νέες συνδέσεις και να καλλιεργήσουμε τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας.

Η κοινότητα του Create Health είναι εδώ ώστε να σας καθοδηγήσει και να σας ενθαρρύνει σε κάθε σας βήμα.

Έρευνες έχουν δείξει επανειλημμένα ότι προσφέροντας στους άλλους και στην κοινότητα, μπορούμε να αυξήσουμε τη δική μας ευτυχία, καθώς και την ευτυχία των άλλων.
Το ταξίδι ξεκινά από εδώ, μαζί μας!

Δράση

Πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή απόψεων, η αλληλεπίδραση και η συμμετοχή είναι σημαντικές για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Το οφείλουμε στα παιδιά μας…

Όταν είμαστε συνδεδεμένοι με τις επιθυμίες μας, όταν δίνουμε χώρο στη δημιουργική μας έκφραση, όταν συμπλέουμε με ό,τι θεωρούμε απώτερο σκοπό, όταν έχουμε το θάρρος να είμαστε ο εαυτός μας, τότε είμαστε αυθεντικοί.

Ας γίνουμε συνοδοιπόροι στην αναζήτηση της υγείας!

Είναι σημαντικό να εκτεθούμε σε νέες ιδέες, να μάθουμε έναν καινούργιο τρόπο ζωής που δεν γνωρίζαμε έως τώρα, να αναρωτηθούμε «τί σημαίνει υγεία» για εμάς.

Έχουμε «εκπαιδευτεί» να βρίσκουμε τις λύσεις στον εξωτερικό μας κόσμο. Ακολουθούμε ό,τι μας επιτάσσει το περιβάλλον μας και οι υποχρεώσεις μας, χωρίς να αναρωτηθούμε τι πραγματικά μας εκφράζει, τι μας κάνει ευτυχισμένους. Έχουμε αποκοπεί από τον εσωτερικό μας κόσμο και την εσωτερική μας σοφία. Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τις απαντήσεις εκ των έσω.

Θα είμαστε εδώ, μαζί σας, συνοδοιπόροι στην αναζήτηση της δικής σας αλήθειας για την υγεία.

Θα σας δώσουμε τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες μέσω της γνώσης, της εμπειρίας των ειδικών και της επανασύνδεσης με το φυσικό σας περιβάλλον.

Θα σας ενδυναμώσουμε ώστε να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της ψυχικής και σωματικής σας υγείας.

Θα σας παροτρύνουμε να καλλιεργήσετε την ανθεκτικότητά σας, αντί να σπαταλάτε την ενέργειά σας στην καταπολέμηση κάποιας νόσου.

Από παρατηρητής θα γίνετε ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας αυθεντικός δημιουργός της υγείας σας: Create Health!

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο