Η Κλέλια Καραγιαννάκη σε ένα άκρως ενδιαφέρον webinar όπου αναλύονται τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης, παραδοσιακά και καινοτόμα, πως παράγονται (σύνδεση με την τροφή) και πως εντάσσονται στη διατροφή μας
Μόνο για premium μέλη!
Μάθε πως μπορείς να γίνεις μέλος
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Κλέλια Καραγιαννάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Καινοτομία στα Τρόφιμα και το Σχεδιασμό τους (Food Innovation and Productm Design), με κατεύθυνση την Υγεία και τα Φυτικά Μοτίβα Διατροφής. Σήμερα, συνδυάζει την επιστήμη της Διατροφής με την επιστήμη Τροφίμων με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων φυτικής προέλευσης που ωφελούν τον άνθρωπο αλλά και το οικοσύστημα. Παράλληλα, έχοντας μετεκπαιδευτεί στη διαχείριση των Διαταραχών Λήψης Τροφής αλλά και τη Διατροφογενετική, αναλαμβάνει συμβουλευτική και εκπαίδευση ατόμων με προσέγγιση που βασίζεται στην ενσυναίσθηση, την ισορροπία και την εξατομικευμένη διατροφή.