Μάθε από πότε μπορεί να κάνει το παιδί σου χορτοφαγική διατροφή!
Μέσα από αυτό το live θα μάθεις…
- αν είναι ασφαλής επιλογή να μην έχεις καθόλου ζωικά προϊόντα στο οικογενειακό τραπέζι
- πόσο γάλα, και ποιό γάλα πρέπει να πίνει το παιδί μέσα στην ημέρα
- πόσο υγιεινό υποκατάστατο της ζάχαρης είναι το μέλι
- αν είναι τελικά υγιεινή επιλογή το κλασικό τοστάκι
Αυτό το live είναι για τους γονείς που…
- ακολουθούν χορτοφαγική ή βίγκαν διατροφή
- αναρωτιούνται αν μπορεί και το παιδί τους να ακολουθήσει την ίδια διατροφή με τους ίδιους
- επιθυμούν να ακολουθήσουν χορτοφαγική διατροφή οικογενειακώς
- έχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι εφικτή μια αμιγώς χορτοφαγική διατροφή
Μόνο για μέλη!
Μάθε πως μπορείς να γίνεις μέλος
Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1987 με σκοπό να βοηθήσω τους ανθρώπους να ζουν απλά, με πλήρη συνείδηση των διατροφικών τους επιλογών, χωρίς ενοχές και χωρίς δίαιτες.
Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και στην Ιταλία Διατροφολόγος- Διαιτολόγος. Μετά την πρακτική μου άσκηση στη Βενετία, πήρα υποτροφία και συνεργάστηκα με κέντρο απεξάρτησης ουσιών (SERT) στην Τεργέστη.
Στο διάστημα της παραμονής μου στην Ιταλία ολοκλήρωσα με άριστα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Ιατρική σχολή στην Ανκόνα με θέμα “Χορτοφαγική διατροφή σε όλα τα στάδια της ζωής, για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις” με διπλωματική εργασία στα προϊόντα ζύμωσης, που βαθμολογήθηκε επίσης, με άριστα.
Στα πλαίσια της διαρκούς κατάρτισης, πέρα από τα συνέδρια και σεμινάρια που διαρκώς συμμετέχω, το 2019 απέκτησα πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Harvard “Evidence- based optimal nutrition” του καθηγητή W. Willett. Το 2020 πιστοποιήθηκα ως “Master practitioner on eating disorders” από το ΚΕΑΔΔ. Ενώ το 2023 ειδικεύτηκα στην επιλεκτική σίτιση παιδιών μέσω του “SOS Approach”.
Διδάσκω σε προγράμματα δια βίου μάθησης του ΟΑΕΔ και στο πρώτο ΙΕΚ για vegan chef στην Ευρώπη. Επιπλέον, είμαι εισηγήτρια για τη φυτική διατροφή στο ΚΕΑΔΔ που απευθύνεται σε διαιτολόγους και παρέχω την πρώτη vegan πιστοποίηση στην Ελλάδα. Επιμελούμαι το vegan μενού παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, εστιατορίων και catering σε Ελλάδα και Ιταλία.
Το 2013 ίδρυσα το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής, όπου συντάσσω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, προγραμματίζω σεμινάρια και πρακτικά εργαστήρια προωθώντας έτσι τον υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς βία, με εμπιστοσύνη στη φύση και στην παράδοση και με απόλυτη υπευθυνότητα απέναντι στην επιστήμη μου.
Αγαπώ τα ζώα και τα ταξίδια. Λατρεύω κάθε επαφή με τη φύση και τους ανθρώπους και επιδιώκω να μεταδίδω τον ενθουσιασμό μου για όσα αγαπώ περισσότερο.