Πίσω

Εμμηνόπαυση και προεμμηνορροϊκή δυσφορική διαταραχή

Αναζητάτε μια βαθύτερη κατανόηση για το πώς να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και της προεμμηνορροϊκής δυσφορικής διαταραχής με μια ολιστική προσέγγιση;

Είτε βιώνετε τις εναλλαγές της διάθεσης και τις σωματικές ενοχλήσεις είτε αντιμετωπίζετε τις ορμονικές αλλαγές και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της εμμηνόπαυσης, τότε αυτό το webinar το οποίο χωρίζετε σε δυο μέρη:

1) εμμηνόπαυση και

2) προεμμηνορροϊκή δυσφορική διαταραχή, θα σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για να υποστηρίξετε το ολιστικό ταξίδι της υγείας σας.

Ένα διαφωτιστικό διαδικτυακό σεμινάριο που διερευνά τις προκλήσεις και τα συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, ενώ παράλληλα εμβαθύνει σε μεθόδους αντιμετώπισης.

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου θα σας καθοδηγήσει μέσα από εμπεριστατωμένες διατροφικές προσαρμογές, συμπληρώματα διατροφής και αλλαγές στον τρόπο ζωής που αποσκοπούν στην προώθηση της ισορροπίας και της ευεξίας κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων της ζωής.

Δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα να ευδοκιμήσει σε κάθε στάδιο της ζωής!

Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικά για μέλη επιπέδου !Premium.
Σύνδεση Εγγραφείτε τώρα

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα Αυτοάνοσα και Μετεκπαίδευση την φυτοφαγία. Συνεργάτης του Winchester University και συν-συγγραφέας της επιστημονικής έκδοσης: “Φυτοφαγία στην Κλινική Πράξη”. Trauma-informed.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο