Πίσω

Ορθή λήψη συμπληρώματων στη Vegan διατροφή

Όσα χρειάζεστε να μάθετε για τα συμπληρώματα διατροφής, όταν ακολουθείτε μια vegan διατροφή, θα τα βρείτε σε αυτό το webinar!

Είτε είστε έμπειρος vegan είτε μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας με βάση τα φυτά, η κατανόηση της σημασίας των βασικών θρεπτικών συστατικών και του τρόπου συμπλήρωσής τους είναι ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη υγεία!

Παρακολουθείστε το webinar της Κυριακής Μαρσέλου με εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα:
-Ποιες είναι οι πιο σημαντικές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζονται συμπληρωματικά σε μια δίαιτα vegan;
-Ποιες είναι οι κοινές προκλήσεις και πως θα καλύψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες;
-Από ποιες πηγές τις λαμβάνουμε και ποιες είναι οι συστάσεις τους;
-Πως επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα συμπληρώματα;

Mην χάσετε αυτό το webinar που θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις για να βελτιώσετε την ευημερία σας με μια φυτική διατροφή!

Βιογραφικό:

Η Κυριακή Μαρσέλου  είναι Ολιστικός Φαρμακοποιός-Ομοιοπαθητικός με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο. Εχει με εξειδικευτεί στα Πρωτόκολλα Συμπληρωμάτων  Διατροφής και την βοτανοθεραπεια  για άτομα με χρόνιες παθήσεις. Ειναι μέλος της Βρετανικής Ομοιοπαθητικής Ένωσης της Μεγάλης Βρετανίας από το 2016. Είναι επίσης πιστοποιημένη από το πανεπιστήμιο Winchester (Ηνωμένο Βασίλειο) στο Lifestyle για άτομα που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο. Δείτε περισσότερα

Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικά για μέλη επιπέδου !Premium.
Σύνδεση Εγγραφείτε τώρα

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο