Πίσω

Τα “21ήμερα πρόγραμματα δράσεων” αναφέρονται γενικά σε ένα δομημένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί απο ειδικούς επαγγελματίες υγείας για να παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη σε άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη συνολική υγεία και ευημερία τους σε διάστημα 21 ημερών. Αυτός ο τύπος καθοδήγησης περιλαμβάνει συνήθως έναν συνδυασμό συμβουλών πρακτικών , καθορισμού στόχων, εκπαίδευσης και τακτικών ελέγχων για να βοηθήσει τα άτομα να κάνουν θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Σημαντική σημείωση:Tα προγράμματα δράσεων δεν παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και δεν αντικαθιστούν την γνώμη/αγωγή του επαγγεματία υγείας/Ιατρού. Τα προγράμματα γίνονται σε κλειστή ομάδα facebook. Όλες οι πληροφοριές και το υλικό των δράσεων μας αναρτώνται στην πλατφόρμα του Create health είτε στην premium σεμιναριών. Τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στην premium έκδοσή μας έχουν πρόσβαση στο υλικό των δράσεών μας για 1 έτος από την έναρξη της εγγραφής τους , επιτρέποντας τους να παρακολουθούν το υλικό όταν το επιθυμούν.

Ακολουθεί μια ανάλυση του τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δράσης 21 ημερών:

 • Καθορισμός Στόχων 
  Οι μέντορας και επαγγελματίες υγείας  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτοφροντίδας συνεργάζονται για να θέσουν ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους υγείας. Αυτοί οι στόχοι θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν βελτιώσεις στη φυσική κατάσταση, διαχείριση βάρους, μείωση άγχους ή υιοθέτηση πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών.
 • Εκπαίδευση
  Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου καθοδήγησης, τα άτομα εκπαιδεύονται για διάφορες πτυχές της υγείας και της ευεξίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση, την υγιεινή του ύπνου, τη διαχείριση του στρες και άλλα σχετικά θέματα ενώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος υπάρχουν καλεσμένοι γνωστό στο χώρο της υγείας που καθοδηγούν με την γνώση και την συζήτηση.
 • Συχνά check-in
  Οι μέντορες επικοινωνούν μαζί σας τακτικά μέσω της κλειστής ομάδας facebook createhealth_bymarselou είτε με post όπου και τίθονται διάφορα ερωτήματα είτε με ζωντανή σύνδεση μέσω zoom όπου και απαντώνται σύνηθεις ερωτήσεις. Αυτά τα check-in παρέχουν την ευκαιρία να συζητήσετε την πρόοδο, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να κάνετε προσαρμογές στο σχέδιο όπως απαιτείται.
 • Υποστήριξη και κίνητρο
  Ο μέντορες προσφέρουν υποστήριξη και κίνητρο προκειμένου να βοηθήσουμε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους υγείας του.
 • Ενδυνάμωση
  Ο απώτερος στόχος της καθοδήγησης υγείας είναι να ενδυναμώσει τα άτομα να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής πέρα από την περίοδο καθοδήγησης.Με λίγα λόγια ένα μικρό  λιθαράκι στην προσπάθεια σας να κάνετε τρόπο ζωής ότι ειναι σημαντικό για εσάς

Με την επιμέλεια της κλινικής διαιτολόγου με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου και της Κλινικής φαρμακοποιού με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής και μετεκπαίδευση στη γυναικεία υγεία και τον καρκίνο, Κυριακή Μαρσέλου.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειο