Πίσω

Τα μυστικά της μακροβιότητας: Διατροφή, κίνηση, κοινότητα

Εσύ κατέχεις τα μυστικά μακροζωίας;
Τι λένε οι τελευταίες έρευνες από το Ηνωμένο Βασίλειο για την υγεία και την μακροζωία;

Γνώρισε πως να εκμεταλλευτείς τη μεσογειακή μας κληρονομιά παρακολουθώντας την άκρως ενημερωτική συνέντευξη με τον Δρ Μιχαήλ Κακλαμάνο.

Μελετώντας την μεσογειακή κληρονομιά μας, μπορούμε να ανακαλύψουμε πολύτιμες διατροφικές συνήθειες και παραδόσεις που συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία. Επομένως, επενδύοντας στην υγεία και το μέλλον μας, μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτές τις παραδόσεις και να εφαρμόσουμε τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις για να ζήσουμε μια πιο αξιοπρεπή και ισορροπημένη ζωή.

Σε αυτό το webinar δεν θα μάθουμε μόνο πως να ζήσουμε περισσότερο αλλά πως να ζήσουμε και καλύτερα!

Βιογραφικό:

Ο Δρ. Κακλαμάνος το 2000 έλαβε το τίτλο Doctor of Medicine (M.D) αφού ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου “Ovidius” στη Ρουμανία. Έχει μία πολυετή εμπειρία από την παρουσία του στο εθνικό σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (National Health Service). Έχει εργασθεί σε σημαντικά νοσηλευτικά ιδρύματα της Αγγλίας, όπως το Guy’s & St Thomas’ NHS Foundation Trust και το East Kent NHS Foundation Trust.
Έχει διακριθεί από το Βασιλικό Κολλέγιο του Λονδίνου με το ανώτατο αξίωμα μέλους ως fellow (Fellowship of the Royal College of PhysiciansFRCP) για τις υπηρεσίες του στο εθνικό σύστημα υγείας και ειδικότερα για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών στη φροντίδα των ηλικιωμένων.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την κλινική εκπαίδευση φοιτητών ιατρικής και έχει συνεργαστεί με πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Kings College London, Kent & Medway Medical School, St Georges International School of Medicine και το University of Nicosia.

Την παρούσα στιγμή είναι υπεύθυνος γηριατρικής και παθολογικής κλινικής στο Metropolitan General στο Χολαργό

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο