Tροφές-κλειδιά για τη διαχείριση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης
Μέσα από αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξη θα μάθετε πώς να αξιοποιείτε φυσικές τροφές για να ελαχιστοποιήσετε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, να αυξήσετε την ποιότητα ζωής και να πετύχετε τη μέγιστη θρέψη.
-Τι τρώμε στην εμμηνόπαυση για τις εξάψεις;
-Ποιες τροφές μπορούν να υποστηρίξουν τις ορμόνες μας σε αυτή τη φάση;
-Τι ισχύει με τι σόγια;
-Πώς θα λάβουμε φυτοοιστρογόνα;
-Σε πόσο καιρό θα δούμε αλλαγές;
-Πόσο σημαντικά είναι τα ωμέγα-3;
-Πώς θα αντιμετωπίσουμε το brain fog;
-Ποιες τροφές μπορούν να μας βοηθήσουν με τα περισσότερα συμπτώματα;
…και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα, μαζί με απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις.
Βιογραφικό
Η Κλέλια Καραγιαννάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Καινοτομία στα Τρόφιμα και το Σχεδιασμό τους (Food Innovation and Product Design), με κατεύθυνση την Υγεία και τα Φυτικά Μοτίβα Διατροφής.
Σήμερα, συνδυάζει την επιστήμη της Διατροφής με την επιστήμη Τροφίμων με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων φυτικής προέλευσης που ωφελούν τον άνθρωπο αλλά και το οικοσύστημα.
Παράλληλα, έχοντας μετεκπαιδευτεί στη διαχείριση των Διαταραχών Λήψης Τροφής αλλά και τη διατροφογενετική, αναλαμβάνει συμβουλευτική και εκπαίδευση ατόμων με προσέγγιση που βασίζεται στην ενσυναίσθηση, την ισορροπία και την εξατομικευμένη διατροφή.