Πίσω

Τρόφιμα ζύμωσης και ο ρόλος τους στην υγεία του εντέρου

H Κλέλια Καραγιαννάκη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στην καινοτομία στα τρόφιμα που προάγουν την υγεία μιλά στην Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκαπίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου για τα πολύ σημαντικά τρόφιμα ζύμωσης στην υγεία του εντέρου και την ορμονική ισορροπία, πώς να τα επιλέγουμε ώστε να έχουμε τα μέγιστα οφέλη, τι να προσέχουμε, τι συμβαίνει με τα συμπληρώματα, τι κοιτάμε στις ετικέτες, ποια είναι τα καλύτερα ζυμωμένα τρόφιμα, τι συμβαίνει με τα αντιβιοτικά και πολλά ακόμη.

Βιογραφικό
Η Κλέλια Καραγιαννάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Καινοτομία στα Τρόφιμα και το Σχεδιασμό τους (Food Innovation and Product Design), με κατεύθυνση την Υγεία και τα Φυτικά Μοτίβα Διατροφής.

Σήμερα, συνδυάζει την επιστήμη της Διατροφής με την επιστήμη Τροφίμων με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων φυτικής προέλευσης που ωφελούν τον άνθρωπο αλλά και το οικοσύστημα.

Παράλληλα, έχοντας μετεκπαιδευτεί στη διαχείριση των Διαταραχών Λήψης Τροφής αλλά και τη διατροφογενετική, αναλαμβάνει συμβουλευτική και εκπαίδευση ατόμων με προσέγγιση που βασίζεται στην ενσυναίσθηση, την ισορροπία και την εξατομικευμένη διατροφή.

Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο για Premium μέλη.
Εγγραφή Τώρα
Already a member? Συνδεθείτε εδώ

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο