Πίσω

Αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο με το πιρούνι σου

Πως η διατροφή και ο τρόπος ζωής συμβάλλουν στην ανάπτυξη καρκίνου. Σε αυτό το webinar θα μάθετε:

Πώς να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου

Πώς να βελτιώσετε την επιβίωση μετά από διάγνωση καρκίνου 

Συστάσεις για την πρόληψη του καρκίνου και αποφυγή μεταστάσεων

Μπορεί το κρέας και τα ζωικά προϊόντα να αυξήσουν το ρίσκο για καρκίνο

 

Βιογραφικό:

Η Δέσποινα Μαρσέλου, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα. Είναι συνσυγγραφέας της επιστημονικής έκδοσης του βιβλίου:plant-based nutrition in clinical practice  (Hammersmith publication U.K) όπου και συμμετέχει με δικό της κεφάλαιο: Αυτοανοσία, χρόνια φλεγμονή και φυτοφαγία. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές ομιλίες στην Ελλάδα και στην Αγγλία, και έχει υπάρξει κύρια ομιλήτρια σε ημερίδες που έχει διοργανώσει το NHS (U.K) που αφορούν την εκπαίδευση γιατρών και επαγγελματιών υγείας και το British society of lifestyle  medicine με κύρια θεματολογία τα αυτοάνοσα και το εντερικό μικροβίωμα. Δείτε Περισσότερα

Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικά για μέλη επιπέδου !Premium.
Σύνδεση Εγγραφείτε τώρα

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα Αυτοάνοσα και Μετεκπαίδευση την φυτοφαγία. Συνεργάτης του Winchester University και συν-συγγραφέας της επιστημονικής έκδοσης: “Φυτοφαγία στην Κλινική Πράξη”. Trauma-informed.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο