Πίσω

Φυτοφαγική διατροφή και καρδιαγγειακή υγεία

Σε αυτό το webinar θα εμβαθύνουμε με εμπεριστατωμένες μελέτες πώς η φυτοφαγική διατροφή μπορεί να αποτελέσει τον ακοργωνιαίο λίθο στην καρδιαγγειακή υγεία και πιο συγεκριμένα θα αναλυθούν:

  • Η φυσιολογία του ενδοθηλίου
  • Διατροφικοί παράγοντες που μπορεί οδηγήσουν στην αθηροσκλήρωση και στην ενδοθηλιακή δυσλειτουργία
  • Διατροφικά συστατικά που υποστηρίζουν την καρδιαγγειακή υγεία
  • Είναι τα συμπληρώματα με ωμέγα-3 απαραίτητα ή μήπως έχουν αντενδείξεις

Ένα webinar για όσους θέλουν να μάθουν εμπεριστατωμένα πως η υγείας της καρδιάς μπορεί να υποστηριχτεί με διατροφή. Κατάλληλο και για επαγγελματίες υγείας.

 

Βιογραφικό:

Η Δέσποινα Μαρσέλου, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα. Είναι συνσυγγραφέας της επιστημονικής έκδοσης του βιβλίου:plant-based nutrition in clinical practice  (Hammersmith publication U.K) όπου και συμμετέχει με δικό της κεφάλαιο: Αυτοανοσία, χρόνια φλεγμονή και φυτοφαγία. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές ομιλίες στην Ελλάδα και στην Αγγλία, και έχει υπάρξει κύρια ομιλήτρια σε ημερίδες που έχει διοργανώσει το NHS (U.K) που αφορούν την εκπαίδευση γιατρών και επαγγελματιών υγείας και το British society of lifestyle  medicine με κύρια θεματολογία τα αυτοάνοσα και το εντερικό μικροβίωμα. Δείτε Περισσότερα

Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικά για μέλη επιπέδου !Premium.
Σύνδεση Εγγραφείτε τώρα

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα Αυτοάνοσα και Μετεκπαίδευση την φυτοφαγία. Συνεργάτης του Winchester University και συν-συγγραφέας της επιστημονικής έκδοσης: “Φυτοφαγία στην Κλινική Πράξη”. Trauma-informed.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο