Πίσω

Πρωτόκολλα συμπληρωμάτων διατροφής που μειώνουν το ρίσκο φλεγμονής από την κλινική φαρμακοποιό Κυριακή Μαρσέλου

Ένα ενημερωτικό σεμινάριο για τα πρωτόκολλα συμπληρωμάτων διατροφής που μειώνουν το ρίσκο φλεγμονής και συμβάλλουν στη βελτίωση συμπτωμάτων που αφορούν τα αυτοάνοσα από την κλινική φαρμακοποιό Κυριακή Μαρσέλου.

Θα γίνει αναφορά σε φυσικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην ρύθμιση της επιθετικής συμπεριφοράς του ανοσοποιητικού συστήματος χωρίς να καταστέλλουν ή να μεταβάλλουν τις απαραίτητες άμυνες.

Μεταξύ άλλων, θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:

-Τι συμβάλλει σε μια αυτοάνοση πάθηση;

-Τι επιδιώκουμε με τα συμπληρώματα διατροφής;

-Γιατί συμπληρώματα διατροφής -τι μπορούν να προσφέρουν και ποιος ο ρόλος τους;

-Τι επιπτώσεις έχει η ανεπαρκής πρόσληψη συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων στα αυτοάνοσα;

Θα γίνει αναφορά σε αυτοάνοσες παθήσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, Hashimoto, διαπερατότητα του εντέρου, κοιλιοκάκη, νόσος Κρον και ελκώδη κολίτιδα.

 

Βιογραφικό

Η Κυριακή Μαρσέλου συνιδρύτρια του Create Health είναι Κλινική Φαρμακοποιός με εξειδίκευση στη βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής και λέκτορας του Εθνικού Κέντρου Ενοποιημένης Ιατρικής με έδρα το Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικά για μέλη επιπέδου !Premium.
Σύνδεση Εγγραφείτε τώρα

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο