Πίσω

Veganize January: η φιλοσοφία που αλλάζει τον τρόπο σκέψης, υποστηρίζει την υγεία και τον πλανήτη

Η δράση έχει λήξει!

Γίνε μέλος και απέκτησε πρόσβαση στο pre-recorded υλικό της δράσης!

Τι είναι το Veganize January;

Το Veganize January είναι μια παγκόσμια πρόκληση που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν vegan τρόπο ζωής για ολόκληρο τον μήνα Ιανουάριο.

Στόχος της πρόκλησης είναι να σας εμπνεύσει θετικές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, και την περιβαλλοντική σας συνείδηση, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσετε τις βιώσιμες επιλογές και μετά την πρόκληση.

Είναι ένα ταξίδι προς έναν πιο βιώσιμο και συμπονετικό τρόπο ζωής όπου θα εξερευνήσουμε τα οφέλη του βιγκανισμού για:

την Υγεία: Θα διερευνήσουμε τα οφέλη μιας ισορροπημένης φυτοφαγικής διατροφής και πως μπορεί να μας παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

το Περιβάλλον: Θα δούμε πως με την υιοθέτηση ενός χορτοφαγικού τρόπου ζωής μπορούμε να συμβάλλουμε σημαντικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, συμπεριλαμβανομένου της αποψίλωσης των δασών, των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και της εξάντλησης των πόρων.

Σε ποιους απευθύνεται η πρόκληση;


Η πρόκληση καλωσορίζει άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες διατροφικές τους συνήθειες και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν μια vegan διατροφή και να εξερευνήσουν τα οφέλη της.

Τι θα αποκομίσει όποιος λάβει μέρος στην πρόκληση;

 • Ενθαρρύνει την εξερεύνηση μιας μεγάλης ποικιλίας φυτικών τροφίμων, οδηγώντας σε μια πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή και προωθώντας τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.
 • Προσφέρει εκπαιδευτικούς πόρους σχετικά με τις διατροφικές πτυχές της vegan διατροφής, αντιμετωπίζοντας τις συνήθεις ανησυχίες και δυσκολίες.
 • Υποστηρίζει τα άτομα στην καθιέρωση θετικών συνηθειών κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, με την ελπίδα ότι κάποιες από αυτές τις συνήθειες θα συνεχιστούν και μετά την πρόκληση.
 • Ενισχύει την αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι αναλαμβάνουν συλλογικά την πρόκληση να γίνουν Vegan για ένα μήνα. Δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες  να μοιράζονται εμπειρίες, συνταγές και συμβουλές, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για όσους είναι νέοι ή περίεργοι για τον βιγκανισμό.

Συμμετοχή

Συμμετέχοντας στο Veganize January θα έχετε 21 ημέρες αυτοφροντίδας* από μέντορες και επαγγελματίες υγείας και πρόσβαση σε:

 • Ebook με vegan μεσογειακές συνταγές που τις έχουμε “πειράξει” προκειμένου να υπάρχει νοστιμιά και υποστήριξη ανοσοποιητικού
 • Bite-size videos όπου θα απαντώνται ερωτήματα:
  • εναλλακτικές πρωτεινής και ποικιλίας αμινοξέων εαν δεν καταναλώνω κρέας-Bonus: μενού μιας ημέρας με τιπς και συνδυασμούς για καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα
  • εναλλακτικές για τα ωμέγα 3  εάν δεν καταναλώνω ψάρι
  • εναλλακτικές για  ασβέστιο εάν δεν καταναλώνω γαλακτοκομικά-Bonus: μενού 1 ημέρας με θρεπτικές εναλλακτικές!
  • Μπορώ να ακολουθήσω φυτοφαγία εάν έχω αναιμία; – Bonus: μενού 1 ημέρας με τους απόλυτους συνδυασμούς
 • Πενθήμερο Μενού με συνδυασμούς τροφών που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό και ειναι ωφέλιμο και για τον πλανήτη
 • Συνεντεύξεις και webinar από διαιτολόγους και επαγγελματίας υγείας όπου αναλύουμε την φυτοφαγία στα παιδιά, την φυτοφαγία στην γυναικεία υγεία, την σημαντικότητα της φυτοφαγίας για το περιβάλλον και για τα ζώα ενώ πιάνουμε ένα προς ένα τα συμπληρώματα δίνοντας έμφαση στις κατάλληλες δοσολογίες.
 • Πως να έρθουμε σε επαφή με την φύση μέσω διαλογισμού, πρακτικής γιόγκα
 • Και φυσικά το Book club μας (δείτε αναλυτικά)

Επιπλέον ενδυναμωτικές συνεντεύξεις που αφορούν την υγείας μας και την υγεία του πλανήτη, mentoring  από ειδικούς για 21 ημέρες και Q and A όπου απαντάμε σε όλα ερωτήματα

Μαζί με την εγγραφή σας ως premium μέλος για την συγκεκριμένη δράση αποκτάτε ετήσια πρόσβαση στην πλατφόρμα του create health απολαμβάνετε webinars, ebooks, podcasts που ανανεώνονται συνεχώς καθώς και μελλοντική συμμετοχή στις υπόλοιπες δράσεις που για το 2024 αφορούν:

 1. Αυτοάνοσα, διατροφικά πρωτόκολλα και διαχείρηση συμπτωμάτων
 2. Απώλεια βάρους μέσω συνειδητής διατροφής και διαχείριση υπερφαγικών επεισοδίων
 3. Γυναικεία υγεία και τα προβλήματα που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση

 

Ελάτε στην κοινότητα μας! Έναρξη 10 Ιανουαρίου!🎉

 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ!

 

Πως λειτουργούν οι δράσεις:

Δείτε εδώ αναλυτικά!

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειο