Πίσω

Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου ELETTRA για την υγεία μέσω πρωτοποριακών μελετών με τον Αντώνη Μπουζαλά

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Αντώνη Μπουζαλά, συνιδρυτή της ELETTRA Olive Oil, για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου ELETTRA για την υγεία μέσω πρωτοποριακών μελετών.

Σε αυτή την συνέντευξή συζητάμε:

-Για την ιστορία της εταιρίας ELETTRA και την παράδοση στο εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο
-Ποια είναι τα σημεία υπεροχής του πολυβραβευμένου ελαιολάδου ELETTRA;
-Τι είναι το υψηλό φαινολικό ελαιόλαδο και σε τι διαφέρει από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο;
-Ποιες είναι οι κύριες πολυφαινόλες του ελαιολάδου και ποιες κλινικές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα;
-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ELETTRA Gold και του ELETTRA Silver;
-Που μπορεί να βρει κανείς τα προϊόντα ELETTRA;

Λίγα λόγια για την ELETTRA Olive Oil από την οικογένεια Μπουζαλά:

Το ιερό δέντρο της θεάς Αθηνάς, προαιώνια συμβολίζει την ειρήνη, την ελπίδα, τη σοφία, τη γονιμότητα, τον πλούτο & την υγεία.
Σύμβολο των ολυμπιακών ιδεωδών, για αυτό και οι Ολυμπιονίκες στεφανώνονταν με στεφάνι από κλαδί ελιάς.
Το ελαιόλαδο, αυτό το πολύτιμο αγαθό ήταν τόσο σεβαστό που οι Βασιλιάδες, οι Επίσκοποι και οι Πάπες χρίστηκαν μαζί του για να επιβεβαιώσουν το καθεστώς και την εξουσία τους. Τελικά όλοι οι πολίτες χρίζουν τα μωρά τους με ελαιόλαδο ως μέρος του μυστηρίου της βάπτισης.
Η οικογένεια μας συνεχίζει πιστά αυτήν την μακραίωνη παράδοση από τα τέλη του 18ου αιώνα στην Κλεισούρα Μεσσηνίας κι αυτή η εμπειρία έχει μετατραπεί σε τέχνη.
Το υψηλά φαινολικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδό μας είναι ένα προϊόν παραδοσιακής διαδικασίας της πρώιμης συγκομιδής, της αποθήκευσης και της τυποποίησής του.
Ανακαλύψτε το ελιξίριο που μόνο η Φύση δημιουργεί με θαυμαστό τρόπο!
Το όραμα μας είναι να επιστρέψουν οι νέοι στο χωριό μας, να καλλιεργήσουμε μαζί τη γη των προγόνων μας και μέσα από την Παράδοση και την Επιστήμη να ζήσουμε αρμονικά με τη Φύση.
Με εκτίμηση,
Η οικογένεια Μπουζαλά

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο