Πίσω

Τα πάντα για την εντερική υγεία με τον γαστρεντερολόγο Δημήτρη Καραπιπέρη

Ο Dr Δημήτρης Καραπιπέρης MD – FEBG γαστρεντερολόγος εξειδικευμένο στην επεμβατική ενδοσκόπηση μας μιλά για την εντερική υγειά και την διαχείριση φλεγμονωδών παθήσεων του εντέρου!

 

Βιογραφικό

Τελείωσα την ειδικότητα μου στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Κατόπιν έλαβα υποτροφία από το Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής για να πάω στο Saint Mark’s Hospital του Λονδίνου όπου εξειδικεύτηκα στην επεμβατική ενδοσκόπηση την νευροφυσιολογία του πεπτικού συστήματος και τα φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου. Το 2015 έλαβα εξειδίκευση στην Οσάκα της Ιαπωνίας πάνω στην επεμβατική ενδοσκόπηση και στην αφαίρεση πρώιμων καρκίνων από το πεπτικό σύστημα. Από το 2016 ξεκίνησα να εργάζομαι στην Σουηδία, όπου συνέχισα την εξειδίκευση μου στην Επεμβατική Ενδοσκόπηση και διετέλεσα υπεύθυνος του Γαστρεντερολογικού τμήματος. Από το Γενάρη του 2024 ξεκίνησα να εργάζομαι στο δημόσιο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια όπου και είμαι υπεύθυνος του Γαστρεντερολογικού τμήματος.

 

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο