Πίσω

Συνέντευξη με την Coach Υγείας και Ευεξίας Αλεξάνδρα Κύρκου και έξτρα μπόνους 2 συνταγές για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού

Μια ακόμη live συνέντευξη του Create Health όπου φιλοξενήσαμε την Αλεξάνδρα Κύρκου Coach Υγείας και Ευεξίας καθώς και δημιουργός του www.mamaearth.gr

Η Αλεξάνδρα Κύρκου μοιράζεται μαζί μας:

Την εμπειρία της μετά τη διάγνωση με το αυτοάνοσο Ρευματοειδή Αρθρίτιδα

-Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις αλλαγές έκανε στον τρόπο ζωή της

-Τις θεραπευτικές τεχνικές αυτοφροντίδας που ακολούθησε

-Τα μαθήματα που της δίδαξε η ασθένεια της

-Την διατροφή που ακολουθεί και τις μαγειρικές τις υγιεινές δημιουργίες

-και πολλά ακόμη

 

Και δυο συνταγές από την Αλεξάνδρα  για να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας!

 

 

Βιογραφικό

Η Αλεξάνδρα Κύρκου από μικρή ηλικία κατάφερε να συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Αυτό το άθλημα της έδωσε πειθαρχία και της έμαθε να μοιράζεται , να αγαπά την συνεργασία και να έχει πάντα σκοπό τη νίκη.
Σήμερα σαν ενήλικας, έμαθε πως ακόμα και αν χάνουμε μαθαίνουμε. Έτσι όταν η ζωή της έφερε μια σειρά αυτοάνοσων νοσημάτων (ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο, sjogren, reynoud), την οδήγησαν στο να ασχοληθεί πολύ βαθιά με την διατροφή, να βρεθεί σε ομάδες αυτογνωσίας και διαλογισμού για αρκετά χρόνια και να αναζητήσει τρόπους για να θεραπευτεί.
Δημιούργησε το www.mamaearth.gr με plant-based συνταγές, ορμώμενη από την έντονη επιθυμία της να συμβάλλει και εκείνη όπως μπορούσε σε αυτόν τον πλανήτη. Σκέφτηκε πως μοιράζοντας υγιεινές και πεντανόστιμες συνταγές με σεβασμό στο περιβάλλον, ίσως κατάφερνε να εμπνεύσει και άλλους συνοδοιπόρους.

Σχετική εκπαίδευση:
• AYURVEDIC FACE & HEAD MASSAGE, REJUVANCE , GUA SHA, μύηση REIKI πρώτου βαθμού. Παρακολούθηση τεχνικών διαλογισμού και σεμινάρια (vipassana, kundalini, Nadabrahma meditation, κ.α.)
• Διετή εκπαίδευσή σε ιατρικά μαθήματα Ανατομίας-Παθολογίας (σχολή Νatural Health Science).
• Εκπαίδευση σαν Raw Food Chef at Home στα γλυκά που είναι και η αδυναμία μου.
• Δημιουργία του www.mamaearth.gr
• Δημιουργός Wellness Retreat με ενεργή συμμετοχή (@renewal_retreat.gr ) (Instagram)
• Σπουδές στο Eθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Coach Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας και Life Coach

 

Το Create Health είναι η 1η οργανωμένη ψηφιακή κοινότητα όπου μέσω webinars, podcast, εκπαιδευτικών ομιλιών, εκπαιδευτικών συνεντεύξεων και εξειδικευμένων courses θα ανακαλύψετε έναν θησαυρό πόρων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξουν το ταξίδι σας προς την ελευθερία και την υγεία. Θα εμβαθύνουμε σε θέματα που περιλαμβάνουν την διατροφική φροντίδα, τη φυσική κατάσταση, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη συναισθηματική ευεξία.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο