Η φύση στο πιάτο μας!
Είστε περίεργοι να μάθετε πως να εντάξετε τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης στην καθημερινότητά σας; Τότε μην χάσετε το άκρως ενδιαφέρον webinar με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Κλέλια Καραγιαννάκη, όπου:
-θα αναλυθούν τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης, παραδοσιακά και καινοτόμα
-θα γνωρίσετε τις περίφημες φυτικές εναλλακτικές των γνωστών μας τροφών
-θα συνδεθείτε με το πως αυτές παράγονται και φτάνουν από την φύση στο πιάτο μας
-θα μάθετε πως μπορούμε να τις εντάξουμε σε μια καθημερινή και ισορροπημένη διατροφή
Βιογραφικό:
Η Κλέλια Καραγιαννάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές
στην Καινοτομία στα Τρόφιμα και το Σχεδιασμό τους (Food Innovation and Product
Design), με κατεύθυνση την Υγεία και τα Φυτικά Μοτίβα Διατροφής.
Σήμερα, συνδυάζει την επιστήμη της Διατροφής με την επιστήμη Τροφίμων με σκοπό
τη δημιουργία προϊόντων φυτικής προέλευσης που ωφελούν τον άνθρωπο αλλά και
το οικοσύστημα.
Παράλληλα, έχοντας μετεκπαιδευτεί στη διαχείριση των Διαταραχών Λήψης Τροφής
αλλά και τη Διατροφογενετική, αναλαμβάνει συμβουλευτική και εκπαίδευση ατόμων
με προσέγγιση που βασίζεται στην ενσυναίσθηση, την ισορροπία και την
εξατομικευμένη διατροφή.
Ετικέτα:Premium